Haberler

Başkan Tutal, Şampiyonlara Teşekkür Etti

Güncelleme:

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye Şampiyonasında 4 kupa ile dönen Seydişehir Belediyesi Judo Takımını tebrik etti.

21-22 Ekim tarihlerinde Antalya / Kemer de yapılan Kuşak Güreşi Türkiye şampiyonasında Seydişehir Belediyesi  Judo takımı aldığı kupa ve madalyalarla Seydişehir'in gururu oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, başarılı sporcuları tebrik etmek için Kapalı Spor Salonunda sporcularla bir araya geldi. Türkiye Şampiyonasında 4 kategoride 4 kupa ve 16 madalya ile üstün başarı sağlayan Seydişehir Belediyesi Judo takımına teşekkür eden Başkan Tutal, sporculardan başarılarının devamını dileyerek kendilerini ayrı ayrı tebrik etti. İnsan olma değerlerinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Tutal, gençlerden kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını tembih ederek sporla iç içe olmalarını ve derslerini de aksatmadan aynı başarıları göstermelerini arzu ettiğini söyledi.

Tutal, "Seydişehir'de eğitim seviyesini daha yükseğe nasıl getirebiliriz onun çabasındayız. Seydişehir birçok sınavlarda Konya merkez ilçeleri dahil öndedir. Eğitim yönünde üstün bir kaliteye sahibiz. Bu sportif faaliyetlerde de aynı. Takım sporlarında ve ferdi sporlarda Seydişehir önde bir ilçe. Biz sizlerden şunu arzu ediyoruz. Başarılı olmak, çalışmak ve iyi bir insan olmak. Sporcu kendisine faydalı, ailesine faydalı ve milletine faydalı bireyler olarak yetişiyor. Sizlerle gurur duyuyorum." Dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal daha sonra sporculara başarılarından ötürü teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu.

Gençlik Spor İlçe Spor Müdür Vekili Soner Balcı ise, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a sportif faaliyetlere ve sporculara vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Kemer Mehmet Tutal Seydişehir Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title