Haberler

Başkan Türkyılmaz şehit babalarını unutmadı

Güncelleme:

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Babalar Gününde şehit babalarını ziyaret etti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Babalar Gününde şehit babalarını ziyaret etti.

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın Babalar Gününde şehit babalarına yaptığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Ziyarette, şehit babalarının gününü kutlayan Türkyılmaz, şehit ailelerine hediye taktim etti. Çocuklarını vatan uğruna feda eden babalara evlat eksikliği yaşatmamak için onların yanında olduklarını gösterilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ; "Ben de sizin bir evladınızım, her zaman emrinizdeyim, gece gündüz demeden beni her zaman arayabilirsiniz. Dünyanın en değerli babası sizlersiniz, Babalar Gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri ise Türkyılmaz'a teşekkür etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz daha sonra ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek kabir başında dua edip karanfil bıraktı.

"Okumaktan asla vazgeçmeyin"

Yapılan ziyaretlerde kitap dağıtmayı ihmal etmeyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz karşısına çıkan her çocuğa da kitap hediye etti. Çocuklar Başkan Türkyılmaz'dan kitap almak için sıraya geçti. Başkan Türkyılmaz; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız. Her zaman okuyun. Okumaktan asla vazgeçmeyin. Kitaplar konusunda her zaman yanınızdayım. Ne zaman kitap isterseniz Osman amcanıza gelin" diye konuştu.

"Babalar Günü kutlu olsun"

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Babalar Gününün önemine vurgu yapmak amacıyla yapmış olduğu konuşmasında; "Sıcacık gülüşü, kocaman sarılmaları ve karşılıksız sevgileriyle bizi koruyan babalarımızın daha nice Babalar Günü'nde yanımızda olmasını diliyoruz. Üzüldüğümüzde, yorulduğumuzda, düştüğümüzde elimizi hemen tutan babalarımıza en içten minnet duygularımızla. Başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların ve kendi babamın Babalar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Türkyılmaz Yahşihan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title