Haberler

Başkan Türel, Düdenbaşı Mahallesi Sakinleri ile Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente yapılan her projenin Antalya’nın ve Antalyalıların zenginleşmesi anlamına geldiğini ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente yapılan her projenin Antalya'nın ve Antalyalıların zenginleşmesi anlamına geldiğini ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Düdenbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Belediyeciliği insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatı olarak yorumladığını ifade eden Başkan Türel, "Trafik sıkışıyorsa orada oflarla puflarla bekletmektense gerekirse kavşaklar yapıp gerekirse toplu taşımayı özendirip trafik sorununu en aza indirmek gibi bir vazife yaparsak görevimizi yerine getirmiş oluruz" dedi.

"Kavşaklar 25 milyon TL tasarruf sağlıyor"

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin trafik ile ilgili çözümlerinin vatandaşlara hem nakit hem vakit kazandırdığını ifade eden Başkan Türel, "Sizleri trafikte bekletmeden kavşaklarda hızlı geçişi sağlıyorken aynı zamanda geçmişte orada dakikalarca bekliyorken harcadığınız yakıt masrafından sizi kurtarıyoruz. Bir kavşağın bir senede vatandaşların cebine bıraktığı tasarruf 25 milyon TL. Kırmızı ışıkta bekliyorken sarfettiğiniz yakıt, lastik aşınması, araç otomatik değilse debriyaj plakasının bile yıpranma payını kuruş kuruş mühendisler hesaplıyor. Bir taraftan hayatınızı kolaylaştırmaya bir taraftan da sizleri daha ekonomik şekilde yaşamaya doğru yönlendirecek çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

"Herkese hizmet etmek istiyoruz"

Antalya'da yaşamayı seçen herkesin Antalyalı olduğunu ifade eden Başkan Türel, "Bu memlekette yaşayan herkese ayrım yapmadan hizmet etmek istiyoruz. Bunun en güzel örneklerini de sergiliyoruz" ifadelerini kullandı. Antalya'ya yapılan hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Türel, her projenin özünde Antalya'nın ve Antalya'da yaşayanların zenginleşmesi ve kalkınmasını sağlamaya çalışan bir anlayış olduğunu ifade etti. Konyaaltı Sahili, Boğaçayı gibi projelerin binlerce kişiye iş imkanı sağladığına da değinen Başkan Türel, "Bugün en büyük problem eğer işsizlikse oralarda kardeşlerimiz iş sahibi oluyorlar. Bugüne kadar hep belediye iş kapısı görülmüş ama böyle bir imkan yok. Belediyede iş verme imkanımız yoksa yeni iş alanları açıp oradaki hemşerilerimizin ekmek sahibi olmasını sağlayacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title