Haberler

Başkan Türel'den Kosovalı Çocuklara Anlamlı Destek

Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in desteğiyle 100 çocuğu sünnet ettirecek.

Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in desteğiyle 100 çocuğu sünnet ettirecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Maide Şabani, dernek çalışmaları kapsamında Türel'i Antalya Kültür Merkezindeki makamında ziyaret etti.

Türkiye'yi hiç görmemiş 30 Kosovalı öğrencinin de katıldığı görüşmede Türel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türel, henüz Kosova'yı göremediğini belirterek, "Ata topraklarımıza çok selam götürün." dedi.

İlk kez Antalya'ya gelen öğrencilerin kente hayran kaldıklarını belirten Şabani de Başkan Türel ile dernek çalışmalarını paylaştı.

Her yıl Kosova'da yaşayan dezavatanjlı çocukları sünnet ettirdiklerini anlatan Şabani, "Biz orada tüm hazırlıkları gerçekleştiriyoruz. Kültür evimizde bir program hazırlıyoruz. Protokolün de katılımıyla orada şölen havasında çocuklarımızı sizlerden aldığımız destekle sünnet ettiriyoruz. Bu yılki programımızda sizi de aramızda görmek istiyoruz. Bize destek verirseniz çok seviniriz." diye konuştu.

Çocukların özel günlerinde yanlarında olma sözü veren Türel, bu yılki sünnet şölenini Büyükşehir Belediyesi olarak seve seve üstleneceklerini belirtti.

Türel, Ağustos ayında gerçekleştirilmesi planlanan sünnet törenine bizzat katılma sözü verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Türkiye Antalya Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title