Haberler

Başkan Turan, "Fatih'te Spor Sahası Sayısını 6'ya Çıkarmayı Planlıyoruz"

Fatih Kadırga Spor Kulübü'nün yenilenen lokal binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, CHP Fatih eski İlçe Başkanı Soner Özimer, Fatih Belediyesi Meclis Üyeleri, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan, Kadırga Spor Kulübü Başkanı Cemalettin İnanç, davetliler ve sporcular katıldı.

"Fatih'te spor sahası sayısını çok kısa bir sürede 6'ya çıkarmayı planlıyoruz"

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, amatör spor kulüplerinin kendisi için önemli olduğunu söyleyerek, gençler için yegane kurtuluş yolunun spordan geçtiğini belirtti. Daha önce incelediği bir doktora tezine dikkat çeken Başkan Ergün Turan, "Çocukları kötü alışkanlıklardan koruyan, ülkemizin değerlerine bağlayan yegane alan, sportif tesislerdir. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün spor kulüpleriyle beraber çocuklarımıza hizmet edeceğiz. Spor alanlarının çocuklar tarafından kullanılmasını sağlamanın yanında, spor alanları sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarımız da sürüyor. Buradan çocuklarımıza bir de müjde veriyorum. Fatih'te spor sahası sayısını çok kısa bir sürede 6'ya çıkarmayı planlıyoruz. Yakın bir zamanda Fatih'te spor alanları açısından çok ciddi değişiklikler olacak. Fatih; 39 ilçe arasında sporun ve sportif faaliyetlerin konuşulduğu bir ilçe olacak. Açılışını yaptığımız tesisin Fatih'e, çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, kendisinin de daha önce amatör spor kulüplerinde görev aldığını, spor yaptığını belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimiz, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız, sporla geliştirmemiz, topluma faydalı bireyler olarak kazandırmamız lazım. Kadırga Spor Kulübü'nden daha önceden olduğu gibi yeniden başarılı sporcular çıkacak" dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokole kulüp başkanı tarafından plaket takdim edildi. Yenilenen lokal binası kurdele kesilerek, hizmete açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title