Haberler

Başkan Torun'dan Defterdar Atılğan'a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan'ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atılğan, Bursa'nın gelişmiş ekonomisi ve sanayii ile Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Defterdarlık olarak Bursa'da ekonomiye katkı koymak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Atılğan, "Şehrimizin gelişmesine katkı koymak için çeşitli kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde olmaya ve projeler üretmeye çalışıyoruz. Kurum olarak mevcut kaynakların en verimli şekilde kullanımı için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İl Başkanı Torun ise çeşitli kurum ve kuruluşlara düzenledikleri ziyaretlerle fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı. Torun, Bursa'nın her alanda gelişmeye açık bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, "Şehrimiz, tarihi, kültürel değerleri, çalışkan insanları ve tarım, turizm, ticaret ve sanayi alanında sürekli gelişen yapısıyla ülkemizin nadide illerinden biri. Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak Bursa'mızın Türkiye'de olduğu gibi dünyada da bir marka haline gelmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title