Haberler

Başkan Topbaş'a Kartal'da Protesto Gösterisi

İSTANBUL (DHA) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın katıldığı, Kartal meydanında düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde evlerin yıkılacağını düşünen bir grup protesto gösterisi yaptı. Protestocular ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kartal meydanında düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan Kadir Topbaş`ın konuşmasının ardından Kentsel Dönüşüm Projesi nedeniyle evlerinin yıkılacağını düşünen bir grup Kartallı protesto gösterisi yaptı. Ellerinde ¨Arif Dağlar, sana oy verenin anası ağlar¨, ¨Yabancıya malikane, lüks villa, haydi yallah vatandaş evladına¨ ve ¨Iraklı mimar, gitsin Irak`a yapsın imar¨ şeklinde dövizler taşıyarak tören alanına gelen grup polis ile tartıştı. Bu sırada bir gencin, ¨Bizim evlerimizi yıkacaksınız, yalan mı beni alıp götürceksiniz¨ şeklindeki sözleri üzerine devreye polis ekipleri girdi. Polisin genci gözaltına alması sırasında gencin babası da, ¨O benim oğlum ellemeyin, vurmayın¨ şeklinde bağırdı. Bu sırada kısa süreli arbede yaşandı. Polis genci ve babasını gözaltına alırken, diğer protestocular da olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title