Haberler

Başkan Toltar, Gümüşhanelilere Misafir Oldu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her pazar günü gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programının bu haftaki adresi Dilovası Gümüşhaneliler Derneği oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her pazar günü gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programının bu haftaki adresi Dilovası Gümüşhaneliler Derneği oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her Pazar günü gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programı bu hafta Dilovası Gümüşhaneliler Derneği lokalinde gerçekleşti. Toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanısıra Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Muhiyettin Gültekin, Çayırova Eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Çoşar ve üyeleri katıldı. Toplantıda söz alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Öncelikle bu vatanın birlik, beraberliği ve kardeşliği için canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu ülkede kardeşliği birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin" dedi.

STK'ların öneminde değinen Başkan Toltar, "Demokratik ülkelerde STK'ların önemi oldukça büyüktür. STK'lar hem ülkenin, ilin ve ilçenin gelişmesine katkı sunarken hem de önemli bir denetim mekanizmasını da oluşturmaktadır. Bizde göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde ki yöre derneklerini de kapsayan STK'ları önemsemeye ve onlarla birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. STK'larımızla bir araya geliyoruz. Hem ilçemizin sorun ve sıkıntılarını hem de hemşehrilerimizin sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz" diye konuştu.

Dilovası'nın Türkiye'nin küçük bir örneği olduğuna dikkat çeken Başkan Toltar, "İlçemiz küçük Türkiye mozaiğidir. Bizler Anadolu'nun dört bir yanından gelerek bu güzide ilçemizde birlik ve beraberliğimizin en güzelini yapıyoruz. Sevinçlerimizi, hüzünlerimizi hep birlikte yaşıyoruz. Gelenek ve göreneklerimizin zenginliğini yaşıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 4 yıldır ilçemizin gelişimine kalkınmasına katkı sunmak için halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlarla birtakım çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızın kısıtlı olması sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmemek için bahane olarak görmüyoruz. İnşallah verdiğimiz sözleri görevimiz sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Sosyal belediyecilik anlamında bize çok büyük sorumluluklar düşüyor" diyen Başkan Toltar, "Malum ilçemizde ki hemşehrilerimizin gelir düzeyi belli onun için Dilovalı hemşehrilerimize belediye olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya öncelikli ihtiyaçlarını karşılama noktasında önemli çalışma yapıyoruz. Eğitimde okullarımıza, ibadethanelerimize, sağlık hizmetlerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kapımız herkese açık. Halkımızın güven, huzur ve refahı için bu göreve talip olduk. Elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Toltar'ın konuşmasının ardından Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Yücel Nazlı ve Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Kabaş kısa birer konuşma yaparak, hemşerilerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Nazlı ve Akbaş ayrıca Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a çalışmalarında başarılar dileyip, derneğe katkılarından dolayı da teşekkür ettiler.

Program sonunda Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Yücel Nazlı, Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Niyazi Çoşar birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a hizmetlerinden ötürü plaket takdim ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ali Toltar Çayırova Dilovası Yaşam Haberler

title