Haberler

Başkan Toltar, Esnafa Hayırlı İşler Diledi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe esnafını gezerek, hayırlı işler diledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe esnafını gezerek, hayırlı işler diledi.

Dilovası esnafını sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe esnafına hayırlı işler diledi. Başkan Toltar, ziyarette vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyip tek tek ilgilendi. Ziyaretteki konuşmasında hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Toltar, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Dilovası'nı yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Dilovası'nın yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecek" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise Başkan Toltar'a kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ali Toltar Dilovası Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title