Haberler

Başkan Tok İlyasköy Esnafıyla Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlyasköy Mahallesi sakinleri ve esnaf ile bir araya geldi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlyasköy Mahallesi sakinleri ve esnaf ile bir araya geldi.

Mahalle gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlyasköy Mahallesi sakinleri ve esnaflarını gezdi. Her kesimi kucaklayarak toplum faydasını gözettiklerini belirten Erdoğan Tok, "Mahalle gezilerimizde vatandaşlarla yakın temas kurarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor ve talepleri alıyoruz. Hizmetlerin yapılması noktasında vatandaşlar ile bilgi alışverişini önemsiyorum. Halkın içinde halkı önemseyen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu manada 'mahalle istişaresi' adını verdiğimiz toplantı ve buluşmalar düzenleyerek halkımızın ayağına giderek ilk ağızdan talepleri dinliyoruz. Esnaf gezisi yaparak ilçemizin ekonomik yükünü çeken esnaflarımıza kulak veriyor, isteklerini alıyoruz. Kim ne istiyorsa, istişare ve değerlendirme süzgecinden geçirerek en verimli sonuçları alıyoruz" dedi.

"HER MAHALLEYE DOKUNUYORUZ"

Belediye olarak her mahalleye dokunduklarını ifade eden Başkan Tok, "Her mahallede bir çalışmamız var. Kaldırım, asfalt, parke yol, parke taş bunlar artık bizim yapmakla zorunlu olduğumuz rutin işler. Hazırlanan program dahilinde her mahallemizde bu görevlerimizi yerine getiriyoruz. İlçemiz büyük projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bir yanda Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi diğer yanda Samsun'un en büyük toplantı ve düğün salonunu içinde barındıran Derebahçe Kültür ve Sosyal Tesisleri ile ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Sonuna yaklaştığımız doğal yapıyı bozmadan inşa ettiğimiz ahşap merdivenli yol projemiz ile halkımız doğa ile iç içe bir yürüyüş parkuruna sahip olacak. Yine mimarisi ile Türkiye'ye örnek olacak bir cami-külliye projesi inşa ediyoruz. Selçuklu mimarisine uygun tamamen ahşap ve kesme taşlardan yapılacak olan cami sadece Karadeniz Bölgemize değil Türkiye'ye örnek olacak. Yeni belediye hizmet binamızı ile ilgili yaptığımız çalışmalarımızın son halini gözden geçiriyoruz. Şu an temel atma aşamasına geldik" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Türkiye İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title