Haberler

Başkan Tok, Bayram Öncesi Çocukları Sevindirdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayram Öncesi İhtiyaç Sahibi Çocukları Sevindirdi. Kurduğu Sosyal Yardım Organizasyonu 'Hızır Adım'la Birçok İhtiyaç Sahibi İnsana Ulaşan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belde İçinde Tespit Edilen 46 İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Kaban Hediye Ederek Yüzlerini Güldürdü. Bayram Arifesinde Çocuklara Kaban Hediye Ederek Sevindiren Başkan Tok, Tüm Öğrencilerle Ayrı A...

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bayram öncesi ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi. Kurduğu sosyal yardım organizasyonu 'Hızır Adım'la birçok ihtiyaç sahibi insana ulaşan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belde içinde tespit edilen 46 ihtiyaç sahibi öğrenciye kaban hediye ederek yüzlerini güldürdü. Bayram arifesinde çocuklara kaban hediye ederek sevindiren Başkan Tok, tüm öğrencilerle ayrı ayrı ilgilendi. Hediye almanın sevincini yaşayan öğrenciler mutluluklarını Başkan Tok'a sarılarak gösterdi. Heyecanla aldıkları kabanları poşetinden çıkararak giyinmeye başlayan bazı çocuklara Başkan Erdoğan Tok yardım etti. İnsanlara yardım etmenin ve özellikle çocukları sevindirmenin kendisine çok büyük bir haz yaşattığını kaydeden Erdoğan Tok, "Bayram arifesinde Hızır Adım tarafından tespit edilen 46 öğrencimize kaban hediye ettik. Aldıkları hediyelerle yüzleri gülen çocuklarımızın sevinçleri beni oldukça mutlu etti. Kimisi sevincinden boynuma atladı kimisi de aldığı hediyeyi sevinerek arkadaşına gösterdi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile insanımıza ulaştığımız ve en değerli gördüğümüz projelerimizden olan Hızır Adım'la yardıma muhtaç vatandaşımıza ulaşmak ve onları mutlu etmek benim için en büyük sevinç kaynağı" diye konuştu. Daha sonra Başkan Tok, öğrencilerle oturarak uzun süre sohbet etti.

(SAM-SA)

17.12.2007 14:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title