Haberler

Başkan Toçoğlu, Ulaşım Esnafı ve Aileleriyle İftarda Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ulaşım esnafı ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

AKOM'da gerçekleştirilen programa AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Feridun Canbaz, daire başkanları, oda başkanları, ulaşım esnafı ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren SESOB Başkanı Hasan Alişan, "Bugün burada bulunmaktaki maksadımız iftar sofralarında buluşmak, dostluğumuzu pekiştirmek Büyükşehir Belediyesi önderliğinde zirveye ulaşan birlik ve beraberliğimizin devam etmesini dilemektir. Ramazan rahmet ve merhamet ayıdır. Bu doğrultuda birliğimizin her zaman olduğu gibi sürmesini Allah'tan niyaz ediyoruz. Allah niyetlerimizi kabul etsin" dedi.

Ulaşım esnafı ve aileleri ile iftar programında buluşan Başkan Toçoğlu ise, "SESOB Başkanımız Hasan Alişan'ın da bahsettiği üzere Sakarya'da esnaf kardeşlerimizle iyi ve güzel bir birlikteliği beraberce sürdürüyoruz. Hepimiz bir şekilde bu şehre hizmet ediyoruz. Bu şehrin insanlarına elimizden geldiğinin en iyi şekliyle hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da inşallah yakalamış olduğumuz bu istikrar ve huzur ortamını birlikte sağlayarak yine beraberce şehrimize, insanımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Toçoğlu, "Bugüne kadar bizlere güvendiniz. Bizlerde AK Parti olarak 2002 yılından bu yana siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Tabi ki yaptığımız hizmetlerde Ankara'da güçlü ve istikrarlı bir hükümetin olmasının çok ciddi katkıları var. Zaman zaman ifade ettiğimiz gibi; koalisyon dönemlerinde de belediye başkanlığı yaptık. O dönem yaşadığımız maddi ve manevi sıkıntıların hepimiz bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2002'de başlattığı süreç ile Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarı yakaladı. Her alanda önemli çalışmalar yapıldı. Şehirlerimiz gelişti, kalkındı. Şimdi 24 Haziran'da da bu istikrarın sürmesi gerekiyor. İnşallah Cumhurbaşkanımıza destek olacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar'da, iftar programına katılan tüm misafirlere hoş geldiniz dileklerini ileterek Ramazan aylarını tebrik etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title