Haberler

Başkan Toçoğlu'na Ziyaret

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Fidan, ziyarette yaptığı konuşmada, kısa süre önce gerçekleştirilen ilçe kongresiyle yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyledi.

Yeni yönetim kuruluyla vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirten Fidan, "Heyecanlı ve istekli ekip arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Şu ana kadar olan seçim faaliyetlerimiz oldukça başarılı geçti. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin ve SASKİ'nin ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu da amaçlarının halka hizmet sunmak olduğunu belirtti.

Söğütlü'de devam eden çalışmalara değinen Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Ferizli ve Söğütlü ilçemize 45 milyon lira değerinde önemli bir altyapı yatırımını kazandırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje ile bölgeye 120 kilometre kanalizasyon hattı ve 40 kilometre içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Çalışmalar tamamlandığında uzun yıllar altyapı anlamında hiçbir sorun yaşanmayacak."

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Söğütlü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title