Haberler

Başkan Toçoğlu AK Parti İl Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katıldı.

Adapazarı ilçesinde bulunan bir otelde gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları yer aldı. Programda gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bir sunum yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Adapazarı Belediyesi olarak geçtiğimiz dönemde sosyal, fiziksel, kültürel ve ekonomik alanlarda pek çok projeyi hayata geçirdik. Modern mahalleleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Katılımcı bir anlayışla halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, hız kesmeden aynı kararlılık içerisinde yola devam edeceklerini söyleyerek, "3 yıllık görev süremizin ardından Genel Merkezimiz tarafından yeniden İl Başkanlığı görevine layık görüldük. Önümüzde 2019 seçimleri var. Seçimlerinin zor olacağını ve önümüzdeki sürecin sert bir şekilde geçeceğini de gözlemliyoruz. Belediyeler ve teşkilatlar olarak hız kesmeden yolumuza aynı kararlılık içerisinde devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan Toçoğlu, toplantının hayırlı olmasını dileyerek, "Öncelikle İl Başkanımız Fevzi Kılıç'a Genel Merkezimiz tarafından yeni dönem için tevdi edilen görevin hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti ailesi olarak 2019'a doğru ilerliyoruz. Yerel yöneticiler olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önemini her fırsatta vurguladığı 2019 seçimlerine de en iyi şekilde hazırlanacağız. Davamızı her yerde anlatacağız. Birliğimizi muhafaza edeceğiz. Kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Allah çalışana verir. Biz çok çalışacağız. Bu kutlu davada Cumhurbaşkanımızın liderliğinde istikrarla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Toçoğlu Fevzi Kılıç Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title