Haberler

Başkan Taşdelen Muhtarlarla İftarda Buluştu

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen iftar programında Çankayalı muhtarlarla buluştu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen iftar programında Çankayalı muhtarlarla buluştu. 124 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Taşdelen, muhtarlara dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Çankaya Belediyesi iftar programları devam ediyor. 14 Haziran akşamı Çankaya'daki 124 mahallenin muhtarına iftar veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yemek öncesi tüm muhtarlıklara yeni nesil dizüstü bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcı hediye etti.

CHP Ankara Milletvekilleri Şenal Sarıhan, Murat Emir, Nihat Yeşil ile CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin de katıldığı iftar öncesi muhtarlara seslenen Taşdelen, "Belediye başkanları halkın yanında, içinde olursa, insana dokunursa başarılı olur. Biz Çankaya Belediyesi olarak tam da bunu yapıyoruz. Biliyorsunuz; Çankaya'daki her mahalleye, her sokağa hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu yolda benimle birlikte yürüdüğünüz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

"ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ DAHA GİDERİYORUZ"

Çankaya Belediyesi olarak, Mustafa Kemal'in Çankayası'na layık bir yönetim göstermek için çok çalışmak zorunda olduklarını söyleyen Taşdelen şöyle devam etti:

"2015 yılından itibaren muhtarlıklarımızı yenilemeye başladık. Tepeden tırnağa muhtarlık binalarımız modern bir görünüme kavuşuyor. 2017'nin sonuna kadar ısıtmasıyla, internet altyapısıyla, görünümüyle, çevre düzenlemesiyle mahallelere değer katan muhtarlıklarımızın hepsini yenilemiş, tamamlamış olacağız. Sadece bina yetmez. Bugün de önemli bir eksikliği daha gidermenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm muhtarlarımıza yeni mekanlarında kullanması, vatandaşların işlemlerini daha hızlı ve kolayca tamamlaması için, Çankaya Belediyesi olarak dizüstü bilgisayar ve yazıcı armağan ediyoruz. Güle güle kullanın, hayırlı olsun"

"İLKLERİN VE REKORLARIN BELEDİYESİYİZ"

Göreve geldikleri günden bu yana iki hizmet yılını dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Başkan Taşdelen, "Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu nedenle bugün bizim yaptığımız işler ya ilk ya da rekor düzeyde. Çankayamızın asfalt, kaldırım, yol ve çöp sorununu bitirmek üzereyiz. Geçtiğimiz yıl 200 bin ton asfalt dökerek önemli bir rekora imza attık. Çankaya'da marka haline gelen renkli-desenli asfalt kaldırımları yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Yeni nesil çöp konteynerleri ve yeni çöp toplama, temizlik yöntemleriyle ilkleri başardık. Açtığımız temalı parklar, kreşler, tarım-hobi bahçeleri, Çankaya evleri ile ilçemizin değerine değer katıyoruz" dedi.

Halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını kaydeden Taşdelen, "Çankaya Belediye Başkanı olarak en büyük isteğim, Çankayalı vatandaşlarımızın, 'Benim belediyem, benim başkanım' dediği, yapılan hizmetlere ve çalışmalara sahip çıktığı bir Çankaya oluşturmak" diye konuştu.

"2016 YATIRIMLARIN YILI OLACAK"

Konuşmasında 2016 yılı projelerinden de söz eden Başkan Taşdelen, 2016 yılının Çankaya için 'Yatırımların Yılı' olacağını söyledi. 124 mahallenin muhtarına seslenen Başkan Taşdelen, "Artık Çankaya'da imza projelerin, önemli yatırımların zamanı. Bu yıl üç yüzme havuzu, bir buz pateni salonu, 6 yeni Çankaya Evi, 5 gündüz bakımevinin temelini atıyoruz. 26 yeni park inşa ederken, mevcut 52 parkımızı ise baştan sona yenileceğiz. Yılmaz Güney Sahnemizi yenilemeye başladık. İnşaatı hızlıca bitiriyoruz. Yılmaz Güney'in yanı sıra iki büyük ve uluslararası düzeyde kültür ve sanat merkezinin daha temelini atıyoruz" dedi.

Geride bıraktıkları iki yılda belediye ile ilgili tüm olumsuz algıları geride bıraktıklarını da kaydeden Taşdelen şunları söyledi:

"Çankaya ile ilgi son anket sonucuna göre halkımızın Çankaya Belediyesi'nden memnuniyet oranı yüzde 74'e yükseldi. Şu an seçim olsa oy oranımız yüzde 69 olacak. Bunun nedeni ise basit. Artık Çankaya denilince, çalışkan, üretken, sorunları çözen, güler yüzlü bir belediye akla geliyor. Bu algıyı değiştiren bütün arkadaşlarıma ve siz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın yararına birlikte daha çok çalışacağız. Taş üstüne taş, eser üstüne eser koyacağız. Kısa süre içinde nasıl büyük işler başardıysak bundan sonra da çok daha büyük işler başaracağız." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Şenal Sarıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title