Haberler

Başkan Tarhan, Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yaptı

Güncelleme:

14 Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

14 Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

Mezitli Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen U-14 Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Tarhan, tüm takımlara başarılar dileyerek, dostluk içerisinde bir turnuva olması temennisinde bulundu.

İlk maçı vatandaşlarla birlikte tribünden izleyen Başkan Tarhan, yaptığı değerlendirmede, "Sporcu, hocalarımız, muhtarlarımız ve halkımızla 29 Ekim tarihine kadar sürecek turnuvanın ilk vuruşunu yaptık. 29 Ekim tarihine kadar devam edecek ve başarılı olan takımlarımız kupalarına kavuşacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız nedeniyle sadece bu turnuva değil, plaj voleybolu ve tenis turnuvalarımız da devam ediyor. Turnuvayı gerçekleştirdiğimiz Kuyuluk Futbol Sahamızın bizim için ayrı bir önemi var. Burada maçlarını oynayan, antrenmanlarını yapan Mercanpsor Kadın Futbol Takımımızdan bir sporcumuz Kadın Milli Takımı aday kadrosuna çağırıldı. Bu koşullardan milli takım seviyesine yükselmesi son derece sevindirici. Yine geçtiğimiz hafta Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden kadın tenisçilerimiz Türkiye Şampiyonluğunu aldı. Mezitli'nin adını tüm Türkiye duymuş oldu. Bugün burada mücadele eden çocuklarımızı da yarınlarda çok iyi yerlerde göreceğimizden kuşkum yok. Katılan tüm sporcu, hoca ve takımlara teşekkür ederim" dedi.

23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kulüpler Arası Futbol Turnuvası, Kuyuluk'ta bulunan Çankaya Futbol Sahasında oynanıyor. Başarılı olan takımlara ve sporculara kupa ve çeşitli hediyelerin verileceği U-14 kategorisindeki turnuvada Başarıspor, Yenişehir İdman Yurdu, Trabzonspor, Galatasaray, Çukurova İdman Yurdu, Akdeniz Gücü, Kuvayi Milliye, Demirspor ve Göztepe takımları ipi göğüslemek için yarışıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cumhuriyet 29 Ekim Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title