Haberler

Başkan Sunar'dan ilgi özel öğrencilerden sevgi

Güncelleme:

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, meclis üyeleriyle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrencilere eğitim veren Dede Korkut İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Dışarıda okul müdürü Mustafa Yılmaz ve idareciler tarafından karşılanan Sunar, sıcak ve samimi karşılamadan dolayı mutluluğunu ifade etti.

Dede Korkut İşitme Engelliler Okulu'nda, ilk olarak okul müdürüne çiçek takdimi yapan Başkan Sunar, daha sonra okul idarecileriyle görüştü. Engelli öğrencilerin gelişimlerine yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği dersliklerde engelli öğrencilerin eğitimlerini takip eden Başkan Sunar, ardından okulun çok amaçlı salonunda öğrencilerin pankartlar üzerine yazdıkları yazıyı işaret diliyle anlattıkları gösterileri hayranlıkla izleyerek duygu dolu anlar yaşadı. Öğrencilerle işaret dili ile diyalog kuran Sunar, onlara gösterileri için teşekkür etti.

"HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ"

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Engelli kardeşlerimizi sadece bir gün olarak hatırlamanın doğru olmadığını ifade ederek, "Hepimiz bir engelli adayıyız. Yarın nasıl bir durumda olacağını kimse bilemez. Har daim kardeşlerimizin yanındayız. Palandöken Belediyesi olarak, bugün çocuklarımızın gönüllerini kazanalım ve varsa ufak tefek eksikleri paylaşalım niyetiyle okulumuzu ziyaret ettik. Çünkü; Onların engellilerini, sorunlarını kendi sorunlarımızmış gibi görüyoruz. Bu amaçla gündelik hayatlarını nasıl kolaylaştırabiliriz onun çabası içerisindeyiz. Onların sorunlarını çözmek bizim temel görevimiz. Devletimiz de bu anlamda sosyal politikalar, sağlık gibi alanlarda düzenlemeler yaparak engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına pek çok çalışma gerçekleştirdi. Bizler bu çalışmaların üzerine neler koyabiliriz çabasındayız. Çocuklarımızın bu anlamlı günde sergilemiş olduğu gösteriler için hem onlara hem de öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. " diye konuştu .

Gösterinin ardından Başkan Sunar, özel öğrencilere oyuncak ve denge oyunu hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Sunar Dede Korkut Palandöken Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title