Haberler

Başkan Süer'den '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajı

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Naif Süer, yayınladığı mesajda, "Milyonların direnişi ve onurlu mücadelesi sonucu püskürtülen hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti. 15 Temmuz gecesi yüreği elinde yollara düşen, bağımsızlığımıza gölge düşürmeye çalışanların hevesini kursaklarında bırakarak canını siper eden herkese minnettarız. Bu yüce ruh ve milli iradenin gücü ile dünyaya örnek olduk. Evvel olduğu gibi ilelebet koruyacağımız ölümsüz birlikteliğimizle harici ve dahili tüm kötülüklerden azade olacağımıza inancım tamdır. 15 Temmuz demokrasinin bayramıdır. Yüce Yaradan'dan bir daha böylesi acı hadisler ile sınanmamayı diliyorum. Elim gecede hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title