Haberler

Başkan Subaşıoğlu Vatandaşı Dinliyor

Denizli (İHA) – Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından her ayın ilk cumartesi günü ‘Sizi Dinliyoruz’ adıyla gerçekleştirdiği vatandaş buluşmaları Kasım ayında da devam ediyor.

Denizli (İHA) – Denizli'nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından her ayın ilk cumartesi günü 'Sizi Dinliyoruz' adıyla gerçekleştirdiği vatandaş buluşmaları Kasım ayında da devam ediyor.

Denizli'nin Merkezefendi İlçe Belediyesi'nin vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği vatandaş buluşmaları 4 Kasım Cumartesi saat 11.00 ile 13.00 arasında belediye hizmet binasında gerçekleşecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, halk gününe gelen vatandaşların hepsini tek tek dinleyecek. Talep ve önerilerini alacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Bilindiği üzere her ayın ilk cumartesi vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız buluşmalarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Kendilerinin taleplerini, şikayetlerini ve önerilerini dinliyoruz. Kasım ayının ilk Cumartesi günü olan 04 Kasım tarihinde de toplanacağız. Merkezefendili tüm hemşerilerimi bekliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Subaşıoğlu Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title