Haberler

Başkan Subaşıoğlu'ndan MHP Heyetine Tebessüm Hediyesi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP Denizli İl Yönetimini makamında kabul etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP Denizli İl Yönetimini makamında kabul etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kendisini ziyaret eden MHP Denizli il yönetimine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin birlikte oturdukları ve tebessüm ettikleri fotoğraf karesini hediye etti.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, Merkezefendi Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Ebru Leman Kalkan, Hamdi Soylu ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Genelden yerele siyasetin konuşulduğu ziyaret sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, misafirlere anlamlı bir hediye sundu. Adli yıl açılış töreni öncesi külliyede özel bir odada bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin birlikte oturdukları ve tebessüm ettikleri fotoğraf karesini MHP İl Başkanı Cafer Birtürk'e takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Muhammet Subaşıoğlu Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title