Haberler

Başkan Sesli Yeşilay Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli Yeşilay Haftası Olması Nedeniyle Mesaj Yayınladı. Sesli, Mesajında Uyuşturucu, Tütün ve Alkolün Zararlarına Değindi.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli Yeşilay Haftası olması nedeniyle mesaj yayınladı. Sesli, mesajında uyuşturucu, tütün ve alkolün zararlarına değindi.

Mart ayının ilk haftası kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli mesaj yayınladı. Sesli mesajında sigara, alkol ve uyuşturucunun sinsi bir düşman olduğuna değinerek şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz haftada kutlanan Yeşilay Haftası, tüm insanlığı etkileyen sinsi düşmanlarla savaşmanın ne denli önemli olduğunu vurgulamak için güzel bir fırsat vermiştir. Sinsi dedik ama aslında düşmanlığı çok açık olan uyuşturucu maddeler kadar tütün ve alkolün de zararları toplumumuzun her kesimi tarafından kabul görmüştür artık. Açık açık hayatımızı tehdit eden her türlü maddelere ve bağımlılığa karşı savaşmak durumundayız. Her şeyin başı sağlıktır. Kendimizi ve çevremizi korumak bizim elimizde. Günahsız çocuklarımızı zehirlemeyelim, onlara kötü örnek olmayalım, ailelerimizi kendimizden yoksun bırakmayalım. Milletimizin damarlarında dolaşan kudretin bir parçasını bu konuda gösterelim ve bilinçli toplum, sağlıklı insanlar olma yönünde de önemli bir adımı bireysel olarak atalım. Yarının tohumlarını bugünden ekiyoruz unutmayın" (BA-SŞ-Y) 05.03.2008 17:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title