Haberler

Başkan Selvitopu'ndan Öğretmenlere: "Emeğiniz Çok Büyük"

Güncelleme:

Öğretmenlere karanfil verip çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Selvitopu, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu bir kez daha hatırlattı ve belediye hizmetlerinde de eğitimden tasarruf yapılamayacağını vurguladı.

Her yıl Öğretmenler Günü'nde Karabağlar'ın farklı bir okulunu ziyaret eden Başkan Muhittin Selvitopu, bu yıl da Rakım Erkutlu Ortaokulu ve İlkokulu ile Şehit Öğretmen Rabia Sevilay Durukan Anaokulu'nu ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı. İlk olarak Rakım Erkutlu Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Selvitopu, öğretmenler odasında öğretmenlerle birlikte pasta kesti.

Kutsal bir görev yapıyorsunuz

Öğretmenlere karanfil dağıtan ve günün anlamına ilişkin çeşitli hediyeler takdim Başkan Selvitopu, eğitimin önemine işaret ederek, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğuna vurgu yaptı. Başkan Selvitopu, "Mustafa Kemal Atatürk'ün üzerinde en çok durduğu konulardan birisi eğitimdir. Özellikle Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda ülkemizde eğitim düzeyinin, okuryazar düzeyinin artması için büyük çaba sarf edilmiştir. Bunda da Mustafa Kemal Atatürk'ün çabaları çok önemlidir. Çünkü onlar bir toplumun geleceğinin eğitimden geçtiğini çok iyi biliyorlardı. Tabii ki eğitimi verecek olan da öğretmenlerimiz, yani sizlersiniz. Ben bugün belediye başkanı koltuğumda oturuyorsam öğretmenlerimizin bunda çok büyük katkısı var. Emeğiniz çok büyük. Kutsal bir görev yapıyorsunuz." dedi.

Eğitimden tasarruf olmaz

Yerel yönetim olarak eğitime son derece önem verdiklerini ifade eden Başkan Selvitopu, "Öğretmenlerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesi gerekir. Bizler de yerel yönetim olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Sizlerin daha rahat ortamlarda çalışmanız için bizler de ufak da olsa katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Karabağlar'ın her konuda tasarrufu var. Ama iki konuda yok; bunlardan birisi eğitim, diğeri de sağlık. Ben hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutlarken, verdiğiniz emekler için döktüğünüz alın teri için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum" diye konuştu.

Rakım Erkutlu Ortaokulundan sonra Şehit Öğretmen Rabia Sevilay Durukan Anaokulu'nu ziyaret eden Başkan Selvitopu, burada da öğretmenlere karanfil dağıttı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaret sonrası okul kapısında çocuklarını bekleyen annelerle ayaküstü sohbet eden Başkan Selvitopu, onlara da karanfil dağıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karabağlar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
title