Haberler

Başkan Selmanoğlu Her Mevsimde Güzel Elazığ Amaçlıyoruz

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi "Yaşanabilir Bir Şehir" Sloganıyla Başlattığı Yeşil Alan Oluşturma Ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

Elazığ belediyesi "yaşanabilir bir şehir" sloganıyla başlattığı yeşil alan oluşturma ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz ve kış mevsimi boyunca kendi serasında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri şehrin muhtelif noktalarında dikimini gerçekleştiren Belediye ekipleri, bugünden itibaren yazın sıcak iklimine dayanıklı bitki dikim çalışmalarına başladı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan çevre yolunda ve Hazardağlı kavşağından başlayarak gül dikim çalışmalarını sürdürdü.

Elazığ'da her mevsim farklı tür çiçek ve bitkilerin dikildiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Amacımız güzel şehrimizi yeşilin her tonu ile süslemektir. Ekiplerimiz kendi seramızda yetiştirilen kışlık süs bitkilerinin dikim çalışmalarını sürdürüyor. Karşıyaka Mahallesinde ve Hazardağlı kavşağında ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyorlar. Aynı zamanda şehrin muhtelif orta refüj, kavşak ve parklarında da güller başta olmak üzere farklı türden bitkilerin dikimi önümüzdeki günlerde de yapılacak. Amacımız her mevsimde güzel Elazığ'ımızı çiçek bahçesine çevirmektir." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title