Haberler

Başkan Savran'dan yerli ve milli ürün talimatı

Güncelleme:

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerindeki mal ve hizmet alımlarında yerli malı tercihine uyulması talimatı verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerindeki mal ve hizmet alımlarında yerli malı tercihine uyulması talimatı verdi.

Nevşehir Belediyesi ve bağlı şirketleri Personel A.Ş ve Turizm ve Spor A.Ş'de mal ve hizmet alımlarında öncelikli tercihini Nevşehir'deki işletmelerden yana kullanan Nevşehir Belediyesi, yerli üretim konusunda da azami hassasiyet gösteriyor.

Konuyla ilgili olarak ilgili birimlere talimat veren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mal ve hizmet alımlarında mümkün olduğu sürece yerli ve milli ürün tercih edilerek yabancı sermayeli ürün ve hizmetlerden kaçınılmasını istedi.

Savran konuyla ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşlara da yerli ve milli ürün kullanma çağrısında bulundu.

Belediye olarak bu konuya özel bir hassasiyet gösterdiklerini kaydeden Savran, "Nevşehir Belediyesi olarak, bağlı şirketlerimizle birlikte yerli ve milli üretimi destekliyoruz. Belediyemiz ve şirketlerimizce yapılan mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinde yerli malı tercihine azami riayet edilecek, varsa yabancı ürün ve hizmetlerin yerine yerli ve milli olanları kullanılacaktır. Ülkemizin 2023 vizyonu doğrultusunda son yıllardaki yerli ve milli üretim hamlesine biz de elimizden gelen katkıyı yapmak için yerli ve milli üreticilerimizle çalışmaya özen gösteriyoruz. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nevşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title