Haberler

Başkan Sargın'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ile birlikte Siirt'in Eruh ilçesinden İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Bedri Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Öncelikle Medeniyetler Başkenti ilçemiz İznik'e hoş geldiniz. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun.Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Sizlerin gayretli çalışmaları ile ilçemizde bir çok başarılı işlere imza atacağınızdan şüphemiz yok. Ben bu duygu ve düşünceler ile sizlere ilçemize tekrar hoş geldiniz, derken yeni görev yerinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

2 Yıldır Siirt'in Eruh ilçesinde görev yapan Bedri Yaman İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Bedri Yaman Salı günü İznik'e gelerek yeni görevine başladı. İlçe hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Kahramanmaraş Afşin doğumlu olan Yaman, 25 yıldır emniyet teşkilatında görev yapıyor. Sırası ile Van, İzmir, Bursa ve Siirt'te görev yapan Yaman evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Siirt İznik Eruh Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title