Haberler

Başkan Saraç'tan 'Barış Pınarı Harekatı'na destek

Güncelleme:

Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediklerini söyledi.

Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediklerini söyledi. Başkan Saraç, "Dualarımızla her zaman yanında olduğumuz Kahraman Türk askerimize maddi manevi her türlü desteği de vermeye hazırız" dedi.

Fırat'ın doğusundaki terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ'ın varlığını sonlandırmak, ülke hudutlarının ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın Türkiye için bir tercih değil, zorunluluk olduğunu inandığını kaydeden Başkan Saraç, "Milleti asker olan bu ülkenin kahramanları başarı ile bu operasyonu da tamamlayacaktır" dedi. Türkiye sınırının hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdidin apaçık ortada olduğunu belirten Başkan Necip Saraç, "Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına alacak Barış Pınarı Harekatının, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik getireceğine inanıyoruz. Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel değerlerine sahip çıkan Türkiye, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı'yla bölgesinde de yeni bir iklimin oluşumunu sağlayacaktır. Ülkemizin bu harekat ile gerçekleştirmeyi amaçladığı en önemli hususlardan biri de Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasıdır. Şu anda gerçekleştirilen harekat, bu amaç için de önemli bir adımdır. Türkiye Cumhuriyeti, Suriye halkını ve Türk halkının güvenliğini, refahını ve huzurunu istemektedir. Barış Pınarı Harekatı bu çerçevede değerlendirilmelidir" dedi.

"Mehmetçiğimizin yanındayız"

Gerek şahsı gerekse Aydın-Muğla illeri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği olarak Mehmetçiğin yanında olduklarını kaydeden Başkan necip Saraç, "Söz konusu vatan ise geri kalan her şey teferruattır. Bu nedenle böylesi önemli bir dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bugün görüş ayrılıkları bir kenara bırakılmalıdır. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir, aziz milletimizin ve ülkemizin bekasıdır. Bu harekatın da başarı ile tamamlanacağına inanıyoruz. Allah'tan fedakar ve kahraman askerlerimize muvaffakiyetler diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Türkiye Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title