Haberler

Başkan Şahin Terörü Kınadı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, PKK Terör Örgütünün Yaptığı Saldırıları Kınayarak, "Bu Vatan Bölünmez, Bölünmeyecektir" Dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, PKK terör örgütünün yaptığı saldırıları kınayarak, "Bu vatan bölünmez, bölünmeyecektir" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, meclis toplantısında, son dönemde PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırıları kınadı. Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğinin hiçbir zaman bozulmayacağını ifade eden Şahin, "Bu vatan hiçbir zaman bölünmez ve bölünmeyecektir. Millet olarak her zaman bunun arkasındayız. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Şahin yaptığı konuşmanın ardından salondaki meclis üyelerini 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. Daha sonra toplantı, gündem maddelerinin görülümesiyle devam etti. Toplantı sonunda Başkan Şahin, yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu. Bursaray B etabından, kent meydanı, yeni hal, Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi gibi birçok proje hakkında bilgi aktaran Şahin, "Teleferik projesinde ilgili görüşmeleri yapıyoruz. Aralık ayında temelini atmak istiyoruz. Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün olduğu yerde teleferik hattını başlatmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Şahin, Nilüfer Vadisi'nin temelinin 18 Ekim Perşembe günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de iştirak edeceği törenle atacaklarını sözlerine ekledi.

(EY-MŞ)

10.10.2007 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title