Haberler

Başkan Şahin, itfaiyecilerle yemekte buluştu

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, itfaiyecilerle yemekte buluşarak İtfaiyeciler Haftalarını kutladı.

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, itfaiyecilerle yemekte buluşarak İtfaiyeciler Haftalarını kutladı.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve belediye yönetici birlikte öğle yemeğinde itfaiye personeliyle bir araya geldi. Osmaneli Belediyesinin en büyük özelliğinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi olduğunu anlatan Başkan Şahin, "Osmaneli Belediyesi itfaiye ekibi ve tüm çalışanları ile her yangında hızla hareket ederek yangınlara müdahale etmekte herkesin takdirini kazanmıştır. Osmaneli Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar ve aldığımız hibelerle İtfaiye sayımızı yüzde 100 artırarak dörde çıkardık. İki sulama aracı ve 2 traktör sulama aracıyla yangın için tehlikeli bölge olan ilçemizde yangına karşı mücadele ediyoruz. Geçmişte yaşadığımız iki büyük orman yangını o dönemin imkanlarının yetersiz olmasıyla maalesef ilçemize çok büyük zarar vermiş neredeyse iklimimiz ve yağışlarımızı etkilemişti.O günden bugüne Türkiye de yaşanan orman yangınlarına karşı helikopter dahil, araç gereç konusunda büyük gelişme yaşandı. Özelliklere yangınlara zamanında ve büyük bir araç ve ekipmanla müdahale ediliyor olması ilçemizde de büyük yayar sağladı. Daha bir hafta önce 20 yıl önce kül olan orman alanında çıkan yangın çok hızlı bir müdahale ile söndürülmüştü. Osmaneli Belediyesi olarak itfaiye personelimiz kadar yangınların sönmesinde hızla müdahale edebilecek durumdaki tüm personelimize de teşekkür ediyoruz. Allah yangın ve her türlü felaketlerden ülkemizi korusun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Münür Şahin Osmaneli İtfaiye Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title