Haberler

Başkan Şahin'den İha'ya Plaket

Tokat'ın Niksar İlçe Belediye Başkanı İdris Şahin, İhlas Haber Ajansı(iha) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e, Niksar'ın Tanıtımına Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Plaketi Verdi.

Tokat'ın Niksar İlçe Belediye Başkanı İdris Şahin, İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e, Niksar'ın tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Belediye Başkanı seçildikten sonra Niksar'a hizmet için gecesini gündüzüne kattığını, ekibiyle birlikte canla başla çalıştıklarını belirten Başkan İdris Şahin, "Niksar'da hayal bile edilemeyecek büyük projeleri hayata geçirdik. Gerçekleştirdiğimiz projelerle Niksar'ın çehresini değiştirdik. Bu hizmetlerimizin ve Niksar'ımızın kamuoyuna tanıtımında İhlas Haber Ajansı'nın büyük katkıları olmuştur. Bu çerçevede, İHA'ya katkısından dolayı, Niksar'ımızın ve belediyemizin üzerinde fotoğraflarının da bulunduğu bu plaketi size vermekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen de, Tokat ve Niksar hattına zaman zaman ziyaretlerde bulunduğunu, birkaç yıl öncesine göre Niksar'ı çok gelişmiş ve değişmiş olarak gördüğünü ifade ederek, "Birçok ilimizde dahi olmayan önemli projeleri Niksar'a kazandırdığınız için sizleri tebrik ediyorum. Yapılan hizmetleri ve güzellikleri kamuoyuna duyurmak bizim görevimiz. Biz sadece görevimizi yapmaya çalıştık. Nezaketinizden dolayı size ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(Nİ-SA)

20.10.2007 14:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title