Haberler

Başkan, Rize'de Temaslarda Bulundu

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Rize ve Güneysu'da temaslarda bulundu, Çay Tv'ye canlı yayın konuğu oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, üç günlük Rize ziyaretinde çeşitli temaslarda bulundu. Rize Valiliği, Rize Belediyesi, AK Parti Rize İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Güneysu Kaymakamlığı ile Güneysu Belediyesi'ne de konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, Çay Tv'de yayınlanan Perspektif programına da canlı yayın konuğu olarak katıldı.

RİZE BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, üç gün süren Rize ziyaretinde bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Rize Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, belediye başkanı Halil Bakırcı, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ettiği Rize Belediye Başkanı Bakırcı'ya işlemeli vazo ile İzmit'in pişmaniyesinden hediye etti.

ŞEHİR MERKEZİNDE İNCELEME

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bakırcı, başkanlık makamında belediye yöneticileri ve meclis üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra kentte incelemeye çıktı. Bakırcı, kentin merkezini dolaştıkları Başkan Karaosmanoğlu'na yapılan çalışmaları yerinde gösterdi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bakırcı, şehir merkezinde esnafı da ziyaret etti.

AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Rize Valisi Nurullah Çakır'a konuk oldu. Vali Çakır tarafından samimi bir atmosferde misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, kendisine Türk kahvesi takımı ve pişmaniye hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Rize'deki temasları çerçevesinde AK Parti Rize İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti. İl başkanı Hikmet Ayar ve partililer tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, Rize'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PARTİLİLERDEN YOĞUN İLGİ

İl başkanı Ayar ile partililere çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde hayata geçirilen projeler, İzmit Körfezi'nin temizlenmesi, sahil düzenlemeleri gibi çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu'nun Rize'yi önceki ziyaretinde Siyaset Akademisi'nde verdiği dersten çok faydalandıklarını söyleyen partililer de, Kocaeli'ndeki başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi.

GÜNEYSU İLÇESİNİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Rize'deki programı dahilinde Güneysu'ya geçti. Başkan Karaosmanoğlu burada Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ile Gebzeli olan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Minder ve Kaymakam Çiçek tarafından sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ilçede incelemelerde bulundu.

ÇAY TV'YE KONUK OLDU

Ziyaret ettiği el işlemeleri atölyesinde Başkan Karaosmanoğlu'na üzerinde ismi yazılı Rize bezinden kaşkol ile işlemeli bakır tabak hediye edildi. Başkan Karaosmanoğlu ile eşi Behiye Karaosmanoğlu, Güneysu'daki akrabalarını da ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Rize'den yayın yapan ve geniş bir izlenme alanı bulunan Çay Tv'deki Perspektif programında da konuk oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title