Haberler

Başkan Poyraz Nikah Sarayı’nı Gezdi

Güncelleme:

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı Ve Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan Belediye Nikah Sarayı'nı Gezdiler.

Kahramanmaraş belediye başkanı mustafa poyraz, başkan yardımcısı cevdet kabakcı ve başkanlık danışmanı zeynep arıkan belediye nikah sarayı'nı gezdiler.

Nikah Sarayı'nda incelemelerde bulunan Başkan Poyraz, yetkililerden bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi.

Üç kattan oluşan Nikah Sarayı'nda katları tek tek gezen Başkan Poyraz, yapımı tamamlanan bölümlerin bir an önce hizmete açılması için eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.

Kahramanmaraş Belediyesi Nikah Sarayı, modern bir yapıda Atatürk Parkı içerisinde bulunan 3 katlı binada sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Nikah Sarayı'nda çalışmalar tamamlandığında kentimiz oldukça modern, güzel ve kapsamlı bir nikâh sarayına sahip olacak.

Geçtiğimiz yıllarda yenileme çalışması gerçekleştirilen Atatürk Parkı'nın içerisine yapılan 3 katlı binayı, Nikâh Sarayı haline getirerek değerlendiriliyor.

Toplamda 1260 metrekare alana kurulu 3 katlı Nikah Sarayı binasının zemin katında bekleme salonu, kalem, evlendirme memurluğu, çiçekci, nikâh şekeri, arşiv odası, fotoğrafçı, mutfak ve müştemilatlar yer alacak.

Birinci katta ise 160 metrekarelik nikâh salonu,105 metrekareden oluşan bir kokteyl salonu ile gelin odası bulunacak. Binanın 3. katı ise düğün salonu olarak dizayn ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title