Haberler

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, Yeşilyurt Belediyesini mektup, şiir ve resimle anlatan ve okullarına davet eden Mustafa Avni Cüre İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesini mektup, şiir ve resimle anlatan ve okullarına davet eden Mustafa Avni Cüre İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden Emanet Ekmek Uygulaması'na harçlıkları ile katkı sunan Mustafa Avni Cüre İlkokulu öğrencileri bu kez de Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı okullarına davet etti. Öğrencilerin sanatsal bir yaklaşımla kendisini okullarına davet etmesinden dolayı duygulandığını ifade eden Polat, "Farklı düşünceler hangi yaşta olursa olsun takdir etmek lazım, minik yavrularımızda bizi resim, akrostiş şiir ve mektup yazarak okullarına davet etti, bizde seve seve okulumuza geldik ve kendileriyle çok güzel vakit geçirdik. Bizim tek gayemiz çocuklarımıza yaşanabilir, güzel ve huzurlu yarınlar bırakmaktır. Çocuklarımızın heyecanı ve mutluluğu her şeye değer, bundan kıymetli bir şey yoktur. Geleceğimiz yavrularımızın bu nazik davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Öğrencilerden gelen sorulara yanıt veren Polat bir öğrencinin, "Belediye Başkanlığı nasıl bir duygu, işinizi seviyor musunuz, yoruluyor musunuz?"sorusuna "İşimi severek gönülden yapıyorum, size ve halkımıza hizmet ederken, yorgunluk bilmeden çalışıyorum. Sizde hem derslerinizde hem de sonraki hayatınızda ne iş yaparsanız yapın sevgiyle gönülden yapın" diye konuştu. Polat, yardımlaşma ve çevre temizliğinin önemiyle ilgili öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Çocuklardan derslerini ihmal etmemelerini, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve bol bol okumalarını isteyen Polat, içinde kitap, satranç takımı, çam fidanı bulunan paketi öğrencilere hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Polat Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title