Haberler

Başkan Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan yerel ve ulusal medya mensuplarının özel günlerini kutladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan yerel ve ulusal medya mensuplarının özel günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kutlama mesajında basının demokrasinin yapı taşları arasında yer aldığı belirterek, "Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli meslek dalları arasında yer almaktadır. İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin dünyanın neresinde olursa olsun haber ve bilgi akışı sağlamak çok önemli bir görevdir. Gazeteciler yaptıkları meslek itibariyle milletin vicdanına ses olmaktadır. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda hemşehrilerimizle aramızda köprü görevi üstlenmektedir. Yeşilyurt'umuzun gelişmesi, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları basın yayın organları vasıtasıyla halkımıza duyurmaktayız. Yerel ve ulusal medya mensuplarımızla sık sık bir araya gelerek onların tespitlerinden ve eleştirisel bakış açılarından faydalanmaya gayret ediyoruz. Basın mensuplarımızın görüşleri çalışmalarımıza ciddi şekilde fayda sağlamaktadır. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi, haber alma hakkının kullanılması ve kamu hizmetlerinin duyurulmasında gösterdikleri duyarlılık nedeniyle yazılı, görsel, işitsel ve internet medya kuruluşlarımızda fedakarca görev yapan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederken, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vesileyle ülkemizde ve kentimizde bu önemli meslek dalında çalışan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title