Haberler

Başkan Özhaseki'nin Kabul Günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çeşitli meslek odaları sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Başak Güleser ve beraberindeki peyzaj mimarları oldu. Ziyarette Güleser, oda faaliyetleri hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgiler verdi.

Ardından Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ve beraberindeki üyeler, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek, bir hafta boyunca muhasebeciler günü dolayısıyla birtakım etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Başkan Özhaseki'ye Kayseri'ye yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Özsoy, "Özellikle Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi takdire şayan bir proje. Kayserimizin vizyonu için çok önemli. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak odamıza da her zaman destek veriyorsunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür ederiz. Biz de oda olarak şehrimizin menfaati için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

" Kayseri'DE İŞLER İYİ GİDİYOR"

Başkan Özhaseki ise son yıllarda Kayseri'de işlerin çok iyi gittiğini ifade ederek, Kayseri'nin gerek ekonomik gerek sosyal alanda birçok şehire göre çok daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Kayseri'de yaşanan bu olumlu gelişmelerin herkese fayda sağladığını belirten Başkan Özhaseki, "Bu hareketlilik, bu bereket arttıkça pasta büyüyor. Bu pastadan daha çok insan istifade ediyor. Ancak şehirlerde iyileşme olmazsa işler kötüye gider ve şehir gerilemeye başlar. O şehir göç veren şehirler haline gelir. Anadolu'nun bir çok kenti maalesef bu durumla karşı karşıya. Kayseri'de ise çok iyi işler, çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi de bunlardan biri. Hizmet sektörünü canlandıracak ve binlerce insana iş kapısı sağlayacak bu projeyi oldukça önemsiyoruz" şeklinde konutu.

Ziyaretin sonunda Mali Müşavirler Odası Başkanı Özsoy, Başkan Özhaseki'ye günün anısına bir plaket verdi.

Daha sonra Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Gülay ve yönetimini kabul eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla bir süre görüştü.

Başkan Özhaseki'nin bir sonraki ziyaretçileri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Oğuz ve beraberindekiler oldu. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgiler veren Muhtar Oğuz, "Hizmeti dağlara tepelere taşıdınız. Büyükşehir Belediye Başkanlarını Kayseri'de bir araya getirdiniz. Tebrik ederiz" dedi.

ÖZHASEKİ YABANCI ÖĞRENCİLERİ ERCİYES'E DAVET ETTİ

Melikşah Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Kulübü öğrencileri de Başkan Özhaseki'yi ziyaret edenler arasında yer aldı.

Ziyarette Kenya, Yemen, Kazakistan, Türkmenistan, Vietnam gibi ülkelerden gelen öğrencilerle tek tek tanışan Başkan Özhaseki, Kulüp Başkanı Uman Adem İbrahim'den kulüpleri hakkında bilgiler alarak öğrencilerin Kayseri ile ilgili düşüncelerini dinledi ve ardından tüm öğrencileri Erciyes'e davet etti.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, Başkan Özhaseki'ye yılan ve timsah derisi ile yapılmış masa örtüsü ile kralların kullandığı deri yastık örtüsü hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Suat Özsoy Erciyes Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title