Haberler

Başkan Özcan Aşure Dağıttı

Muharrem ayı dolayısıyla Tokat’ın Niksar İlçesinde Belediye Başkanı Özdilek Özcan tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Muharrem ayı dolayısıyla Tokat'ın Niksar İlçesinde Belediye Başkanı Özdilek Özcan tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla Niksar'da üç bölgende düzenlenen programda ilçe sakinlerine aşure ikram etti.

İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ilçe sakinlerinin Muharrem ayını ve Aşure gününü kutladı.

Programda Muharremi Şerif Ayı ve Aşure Gününün önemine değinen Belediye Başkanı Özcan, "Aşure, farklılıklarımıza karşı birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bir araya gelerek bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesi olmuştur. Bu vesile ile hemşerilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Hicri Yılbaşını ve Muharrem Ayını kutluyor Aşure günümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özdilek Özcan Niksar Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title