Haberler

Başkan Özaltun Typ Çalışanlarıyla Veda Yemeğinde Buluştu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nde 6 aydır Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde toplum yararına program (TYP) kapsamında görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nde 6 aydır Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde toplum yararına program (TYP) kapsamında görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nde çalışma döneminin sonuna gelen TYP personeliyle yemekte buluşan Özaltun, büyük bölümü kadınlardan oluşan çalışanlara 6 ay boyunca Beyşehir Belediyesi ile ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Beyşehir Belediyesi'nin yeni dönemde 320 çalışanla 120 kilometre çapında yer alan bir coğrafyada 67 mahalleye birden her alanda büyük bir özveriyle, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet vermeye çalıştığına vurgu yapan Özaltun, bu hizmeti verirken son dönemde İŞKUR bünyesinde toplum TYP kapsamında hizmet yapan çalışanlardan da istifade ettiklerini söyledi. Özaltun, toplum yararına çalışan personelin mesaileri esnasında bazen camilerde, bazen okullarda da çalışarak toplum yararına önemli hizmetler verdiğini aktardı.

Toplum yararına program kapsamında görev yapan bir personel de çalışanlar adına konuşmasının ardından Belediye Başkanı Murat Özaltun'a çiçek takdim etti. Yemeğin sonunda Özaltun, TYP çalışanlarına birer alışveriş çeki hediye etti. Yemeğe, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Uslu da katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Taşköprü Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title