Haberler

Başkan Özakcan, Mahalle Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Alatepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Alatepe Mahallesi'ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden ve sık sık vatandaşlarla buluşup sohbet eden Başkan Özakcan, Alatepe ziyaretinde, mahalle sakinlerinin dilek, şikayet ve önerilerini dinledi. Alatepeliler Başkan Özakcan'a ziyareti için teşekkür ederek, "Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan'dan Allah razı olsun. Kendisi bizlere vakit ayırıp sorunlarımızı dinledi, taleplerimizle yakından ilgilendi, kendisine çok teşekkür ederiz" dediler.

"Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla olduğu gibi muhtarlarımızla da sohbet ederek, mahallemizin ihtiyaçlarını değerlendirme imkanı buluyoruz" diyen Başkan Özakcan, Alatepe mahalle kahvehanesinde oturup vatandaşlarla çay içti. Efeler Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri'nin çalışmalarını da takdir ederek, "Efeler Belediyesi sayesinde mahallemiz tertemiz" dediler. Efeler ilçesi sınırlarındaki tüm mahallelere olduğu gibi kırsal mahallelere de hizmetin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Özakcan, "İlçemizin dört bir yanında temizlik hizmetlerimizden, cenaze defin hizmetlerimize kadar her türlü hizmeti hiçbir ayrım yapmaksızın imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title