Haberler

Başkan Özakcan'dan Eğrikavak Mahallesi'ne Ziyaret

Göreve geldiği günden bu yana mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Eğrikavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Eğrikavak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özakcan, Eğrikavak Mahallesi'nde pazar esnafı, kahvehaneler, berberler ve dükkan işletmecilerini ziyaret etti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Eğrikavak köyümüz merkeze en uzak köyümüz gibi gözükse de, bizim her zaman en yakın hissettiğimiz köyümüzdür. Esnafımızı ziyaret edip, hayırlı işler diledik, vatandaşımızın sıkıntılarını, istek ve taleplerini dinledik. Mahalle Halkımızın memnuniyeti bizi fazlasıyla mutlu etti. İlgilerinden dolayı Eğrikavak Mahallemize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri Eğrikavak halkının isteklerini, imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirdik. Bundan sonra da mahalle halkımızın talepleri doğrultusunda Eğrikavak Mahallemize hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title