Haberler

Başkan Özakcan '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü Kutladı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Özakcan yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: " Kurtuluş Savaşı ile mazlum milletlere örnek olan ve 94 yıl önce kurulan Cumhuriyet ile çağdaşlık yolunda ilerleyen ülkemiz İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ne ilk imza atan ülkelerden biri olmuştur. Bu bildirge tüm insanların dil, din, ırk, cins ve yaş gibi farklılıklarıyla doğuştan ve eşit bir şekilde sahip oldukları hak ve özgürlükleri teminat altına almıştır. 10 Aralık 1948 yılında hazırlanan beyanname, insanı en yüce değer olarak kabul edilmiş ve Birleşmiş Milletler üyesi devletler tarafından imzalanmıştır.

Efeler Belediyesi kurulduğundan bugüne kadar hiçbir vatandaşı dil, din, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmadan kucaklayan bir dünya görüşü ve hizmet anlayışına sahip olmuştur, olmaya da devam edecektir. Çünkü biz inanıyoruz ki bütün farklılıklarımız, zenginliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, bütün insanların haklarıyla birlikte eşit yaşadığı bir dünya dileği ile Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title