Haberler

Başkan Orman, Şampiyonluğa Giden Yolu Anlattı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman şampiyonluğu özetleyerek, "Anlımızın teri ile iki tane büyük başkanımızın Şeref beyin ve Hakkı babanın ismini kullanarak şerefimizle oynayarak, hakkımızla şampiyon olduk. İyi işler yapmaya gayret ediyoruz şımarmayacağız ve daha çok çalışacağız" dedi.

Başkan Orman Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nin kentte gerçekleştirdiği baloya katıldı. Termal bir otelde düzenlenen baloya Başkan Orman'dan önce 2015-2016 Spor Toto Süper Lig'i "Şampiyonluk Kupası" getirilirken, baloya katılanlar kupa ile fotoğraf çektirmek için adeta bir birleri ile yarıştı. Balo Başkan Orman'ın mehteran takımı ile salona girmesiyle başladı. Gerçekleştirilen baloya Başkan Orman'ın yanı sıra Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Dernek Başkanı İhsan Beşer ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehteran takımının sunduğu gösterinin ardından başlayan balonun açılış konuşmasını yapan Başkan Orman, şampiyonluğa giden yolu anlattı.

"İYİ GÜNLER YAŞAMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Başkan Orman konuşmasında şunları söyledi:

"Büyüklerimizden öğrendiğimi gibi iyi bir insan, iyi bir vatandaş olmadan, iyi bir Beşiktaş olunmazlığın ne demek olduğunu insanlara göstermek için bu işi yapıyoruz. Zor günlerden geldik bugünlere, şöyle bir anekdot anlatayım; UEFA ile kulübümüz arasından problemler vardı. İlk gediğimiz sene ilk 2 sene UEFA kupalarına katılamadık. Mali yapımız hepinizin bildiği bir durumdaydı. Sonradan kulübümüzün stadını yapıp buralara gelince UEFA yetkilileri bana şunu sordu, 'nasıl yaptınız bu işi?' dediler. Allah inancınız varsa o zaman dedim, Allah'ın yardımı ile yaptık, milletin duaları ile. Beşiktaşlılar hep arkamızdaydı, duaları yanımızdaydı. Anlımızın teri ile iki tane büyük başkanımızın Şeref beyin ve Hakkı babanın ismini kullanarak 'şerefimizle oynayarak, hakkımızla şampiyon olduk.' İyi günler yaşamak için mücadele edeceğiz. Ben yaklaşık 8 ayda 2 gün tatil yapabildim, o gün bugündür çalışıyoruz. Şimdi de ramazana kadar bu işlerimizi yapıyoruz ama ramazanla beraber yeni sezon başlayacak. İyi işler yapmaya gayret ediyoruz şımarmayacağız ve daha çok çalışacağız ilk günkü aşkla çalışacağız bize olan güveninizi kaybetmeyin bizden dualarınızı eksik etmeyin biz hepsini yapacağımıza emin olabilirsiniz."

Konuşmaların ardından Başkan Orman etkinliğe katılanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, şampiyonluk pastası kestiler. Etkinlik, Başkan Beşer'in Başkan Orman'a günün anısına çeşitli hediyeler vermesinin ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Termal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title