Haberler

Başkan Orhan'dan 15 temmuz mesajı

Güncelleme:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu yıl dördüncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle ile kutlanacak olan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü'nün anlam ve öneminin gelecek nesillere aktarılması gerekliliğine işaret eden Başkan Orhan, Türkiye'nin tarihi boyunca büyük badireler atlattığına vurgu yaptı.

Başkan Orhan, "O gece Türkiye'yi kuşatan ruh Çanakkale ruhuydu. O gece birlik vardı, beraberlik vardı, kardeşlik vardı ve bütün göğüsler milli bir imanla doluydu. Cesaretimizle, ferasetimizle, basiretimizle hep beraber sarsılmaz surlara ve yıkılmaz setlere dönüştük. Bu milletin nasıl bir ruha sahip olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, irademize, bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast edenler için 15 Temmuz gecesini bir cehenneme, ülkemiz ve milletimiz için de bir demokrasi bayramına dönüştürdük. Dolayısıyla kimse ama hiç kimse aziz milletimizi bir daha vatanıyla, bayrağıyla, istiklali ve istikbaliyle sınamaya kalkamayacaktır" dedi.

"Gafletlerle vakit kaybetme lüksümüz yok"

Türkiye'nin son yıllarda ekonomisi ve askeri gücü ile dünya siyasetine yön veren bir konuma yükseldiğini bu durumun mazlum coğrafyaların umudu haline geldiğini söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye'nin altını oyup yıllarca kene gibi yapışarak ülkeyi müstemleke haline getirme gayretinde olanların son kozlarını 15 Temmuz'da oynadıklarını dile getirdi. 15 Temmuz Günü bu mihrakların milletin tokadıyla karşılaştıklarını ve ağır bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Başkan Orhan, "Hepimizin şahitlik ettiği 15 Temmuz 2016 akşamı şanlı Türk tarihine altın harflerle yazılacak büyük kurtuluş günü olmuştur. Milletin darbeye ve darbecilere topla tüfekle değil sadece ve sadece insan gücüyle müdahalesi büyük bir destanın adı olmuştur. Bu gurur gününün gelecek nesillere aktarılması en önemli misyonumuzdur. Gaflete düşüp 15 Temmuz'u unutmak ihanetlere kapı açmak demektir. Geçmişi unutan nesillerin bugünlerde hangi durumda olduğunu görmek hiçte zor değildir" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muhammed Cevdet Orhan 15 Temmuz Aziziye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title