Haberler

Başkan Ölçek'ten Mehmetçiğe asker selamı

Güncelleme:

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri, Troia'dan Suriye'deki Mehmetçiklere asker selamı yolladı.

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri, Troia'dan Suriye'deki Mehmetçiklere asker selamı yolladı.

9 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlara dün itibariyle 5 günlük ara verilmesinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri Troia Savaşının yaşandığı topraklardan Mehmetçiklere asker selamı ile destek verdi.

İlk olarak yeni göreve başlayan Müze Müdürü Rıdvan Gölcük'ü Troia Müzesinde ziyaret eden Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından Troia Ören Yeri'ne geçen heyet, burada Barış Pınarı Harekatına destek olmak amacıyla Troia'dan Mehmetçiğe asker selamı yolladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, "9 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı'nda Mehmetçiğimiz kısa sürede hızlı bir yol kat etti ve teröristlere göz açtırmadı. Dün de yapılan görüşmeler neticesinde operasyona 5 günlük bir ara verildi. Buradan şu bilinmelidir ki, bu durum operasyonun bittiği anlamını taşımıyor. Sadece YPG'lilerin alandan çıkması için ABD'nin bizlerden istediği kısa bir süredir. Biz de tarihi savaşın yaşandığı Troia'dan operasyonda bulunan askerlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına kendilerine buradan asker selamı yolluyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title