Haberler

Başkan Nehir'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası Mesajı

Güncelleme:

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Nehir mesajında; " Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 80. Yıldönümünde bir kez daha sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz.

İlke ve devrimlerin ışığında demokratik ve laik Cumhuriyetimizi korumak görevinin öneminin bugün fazlasıyla farkındayız.Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirasına sahip çıkmak bugün hepimize düşen ortak bir görevdir. Aramızdan ayrılışından bugüne, her geçen gün yüreklerimizde ölümsüzleşen Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünceleri ile aydınlattığı yolda yürümeye devam ederek sevgi ve saygıyla anıyor, kardeşliğin kentinden şükranlarımı sunuyorum. Bu bilinçle bize Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, çalışma ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet, şükran ve saygıyla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title