Haberler

Başkan Musa Yılmaz: 15 Temmuz Kalkışması Bize Gösterdi Ki Bu Millet Her Şeyin En İyisini Hak Ediyor

Kütahya İl Genel Meclisi Bakanı Musa Yılmaz, "Kütahya kurumsal olarak iyi bir noktada ama bu bizi asla şımartmıyor, daha fazla çalışacağız. 15 Temmuz kalkışması bize gösterdi ki bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Kütahya İl Genel Meclisi Bakanı Musa Yılmaz, "Kütahya kurumsal olarak iyi bir noktada ama bu bizi asla şımartmıyor, daha fazla çalışacağız. 15 Temmuz kalkışması bize gösterdi ki bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Altıntaş ilçesine bağlı Altıntaş köyünde hayata geçirilen 'Altıntaş Köyü Sosyal Tesisi'nin açılış töreninde konuşan Başkan Musa Yılmaz, "Altıntaş'ın siluetindeki değişimde istikrarlı bir hükümetin olmasının büyük payı var. Yerel yönetimlerde görev alan arkadaşlar olarak çok tecrübe edindik. Bu kesintili bir süreç olsaydı bu kadar yerinde ve zamanında göremezdik. Altıntaş'ımızın bütün köylerinin sorunlarını, ne yaptığımızı bilebiliyorum. Muhtarlarımızla yakın bir temas içerisindeyiz. Bu sene Sevdiğin köyünde 3 megavatlık bir güneş enerjisi projemiz var. Özel İdaremizden buna 500 bin TL kaynak aktardık. Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile birlikte yapacağız. Bu Altıntaş'ın bir cazibe merkezi olmaya aday olduğunun ilk görüntüleri. Çünkü bu bölgeye yapılan yatırımlar beraberinde bir heyecan getiriyor. Bunların en başında havalimanı ile Zafer OSB Geliyor. Hızlı bir şekilde Altıntaş'ın altyapısını, imar planını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, yatırımcıların hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Geçen yıl 5 km'lik bir sıcak asfalt projemiz oldu. Şimdi Gökçeler'de bir sıcak asfalt projemiz var. Bütün köylerimize bunu yaymaya çalışıyoruz. Su projesini çok önemsiyoruz. Arsenik problemini önlemek için bir sistem kuracağız, eğer başarılı olursak Hisarcık ve Emet'te de uygulama şansımız olacak. Sıkı bir denetim altındayız. Bizi de denetleyen bir üst kademe var. Başta Cumhurbaşkanımız özellikle kırsalda yaşayan insanlarımızın hayat standardının yükselmesi için çok önemli direktifleri var. Sürekli kontrol altındayız. Kütahya kurumsal olarak iyi bir noktada ama bu bizi asla şımartmıyor, daha fazla çalışacağız. 15 Temmuz kalkışması bize gösterdi ki bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Yılmaz Altıntaş Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title