Haberler

Başkan Murtaza Karaçanta, Referandum Öncesi Esnafı Ziyaret Etti

Kars Belediye başkanı Murtaza karaçanta, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Kars Belediye başkanı Murtaza karaçanta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'li Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kazımpaşa Caddesi esnafını tek tek ziyaret ederek, Türkiye'nin daha güçlenmesi, Kars'ın daha da gelimesi için, Ulaştırma, Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'ın Ankara'da daha güçlü olması için referandumda 'evet' diyerek destek olunması gerektiğini anlattı.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karçanta, özellikle Karslıların bakanına sahip çıkarak, bakanı için çok daha güçlü evet demeleri gerektiğini kaydetti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Bu referandum süreci bizim için çok önemli, Kars'ta evet dememiz gerekiyor. Kars'ta güçlü bir evet çıkması gerekiyor. Biz her zaman Türk milleti olarak devletimizin yanında olmuşuz. Bu süreçte şunu gösteriyor, bu olmalı. Bu durup dururken çıkan bir olay değil. Zorunluluğu hasıl olmuştur. Onun için Türkiye'de evet olmalı, ama Kars'ta dolu dolu evet olmalıdır" dedi.

Başkan Murtaza Karaçanta, bir söre esnafla sohbet etti. Kars'ta son dönemlerde çok sayıda temel atma ve açılış yapıldığına dikkat çekti. Başkan Karaçanta, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından temeli atılacak Lojistik Merkez'in temel atma törenine vatandaşları davet etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Ahmet Arslan Türkiye Kars Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title