Haberler

Başkan Murat Çakır: Şaphane İçin Çalışıyoruz

Kütahya’nın Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İl Özel idare Genel Sekreteri Murat Koyak ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Feyzullah Gayret’i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

Kütahya'nın Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İl Özel idare Genel Sekreteri Murat Koyak ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Feyzullah Gayret'i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

Daha iyi bir Şaphane için daima çalışacaklarını belirten Başkan Çakır, "Teşkilat üyelerimiz le birlikte bugün İl Özel idare Genel Sekreteri Murat Koyak ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Feyzullah Gayret'i ziyaret ettik. Şaphanemizde bulunan yurtlarımız hakkında istişarelerde bulunduk. İl Özel idare Genel Sekreterimiz Murat Koyak ile 2017 yılında yapılan çalışmaları ve 2018 yılı içerisinde ilçemiz ve köylerimizde yapılacak olan yatırımları istişare ettik. İnşallah geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ilçemiz köylerinin sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözmeye devam edeceğiz. Bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen İl Özel idare Genel Sekreteri Murat Koyak ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Feyzullah Gayret'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yurtlar Kurumu Ak Parti Kütahya Şaphane Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title