Haberler

Başkan, Mersin'de Ayakta Alkışlandı

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Mersin Siyaset Akademisi'nde Kocaeli'nde yaşanan değişim ve gelişimi anlattı, salonu dolduran yüzlerce kişi ayakta alkışladı

Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Mersin İl Teşkilatı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'nde ders verdi. ''Büyükşehir Modelinde Kocaeli Örneği'' başlıklı bir sunum yapan Başkan Karaosmanoğlu, ''Yöneticilik, dertlere çözüm üretme sanatıdır'' dedi. Mersin'de programı takip eden yaklaşık 500 kişi, sunumun ardından Başkan Karaosmanoğlu'nu ayakta alkışladı.

İKİ BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle Mersin İl Teşkilatı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'nde ''Büyükşehir Modelinde Kocaeli Örneği'' başlıklı bir sunum yaptı. İlk gününde Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla yapılan programın ikinci gününe katılan Başkan Karaosmanoğlu'nun verdiği dersi salonu dolduran 500 kişilik grubun yanı sıra AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Ekmen ve Mahmut Kaçar, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Prof. Dr. Nebi Bozkurt, Çiğdem Münevver Ökten, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de takip etti.

SOLUK ALMADAN DİNLEDİLER

Kocaeli'de yaşanan değişim ve gelişimin anlatıldığı bir film gösterimiyle başlayan programda söz alan Başkan Karaosmanoğlu'nun anlattıklarını salonu dolduranlar adeta soluk almadan takip etti. Başkan Karaosmanoğlu'nun her söylediği sözü not alan Siyaset Akademisi öğrencileri ve partililer, konuşma boyunca sık sık alkışladı. Kocaeli'nin dünü ve bugününü anlatan bir fotoğraf sergisinin de yer aldığı programda Başkan Karaosmanoğlu'nun anlatımını büyük bir dikkatle dinleyen partililer, konuşmasının sonunda ise ayakta alkışladı.

BAŞBAKANIMIZI ÖRNEK ALALIM

Dünyada artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Vatandaş mazeret değil, çözüm istiyor. Yönetici; halkın dertleriyle dertlenecek, sorunlardan usanmayacak, sıkılmayacak. Yöneticilik problemleri çözme sanatıdır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, onun nerede sorun varsa, nerede gelişmemizi engelleyen bir problem varsa üzerine gidişini ve çözüm üretişini kendimize örnek alalım'' dedi.

İMZA KUYRUĞU OLUŞTU

Avrupa'nın, Asya'nın, Afrika'nın ve tüm dünyanın gözünün Türkiye'nin üzerinde olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Türkiye olarak büyük düşünüyoruz. Biz de Kocaeli olarak büyük düşündük, geleceğin kentini kurmak için çalıştık, çalışıyoruz. Mersin de büyük düşünmelidir. Teşkilatlarımızın başarılı olacağına, Mersin'i dünya şehirlerinden biri haline getireceğine inanıyorum'' ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasının ardından Çalışınca Oluyor kitabını imzaladı. Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ile salonu dolduranlar, Başkan Karaosmanoğlu'na sunumu ve anlattıkları için teşekkür ederken, kitabını imzalatmak için de uzun bir kuyruk oluşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ak Parti Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title