Haberler

Başkan Saraoğlu: Murat Dağı Termal Kayak Merkezi Geliştirilmeli

Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin daha da geliştirilmesi için yoğun bir çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Kütahya'nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin daha da geliştirilmesi için yoğun bir çaba sarf edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Murat Dağı Kayak Merkezi'nde ciddi bir çalışma yapılması gerektiğini kaydeden Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Bölgedeki vatandaşlarımız başta olmak üzere bütün Türkiye, hatta bütün dünyanın önemli bir termal kayak merkezi olarak Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin geleceği açısından ciddi bir çalışma yapılması gerekiyor. Çalışmalarımızda şuana kadar belli bir noktaya geldik. Tüm bu çalışmalara katkı sunan valilerimize, kaymakamlarımıza, diğer çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Zor gelişen ve uğraş gerektiren bir sektör. Dolayısıyla Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'ni geliştirmek için çaba göstermeliyiz" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Murat Dağı Kütahya Termal Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title