Haberler

Başkan Külcü'den Ticaret Borsasına Ziyaret

Güncelleme:

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Külcü ilk olarak borsa kompleksindeki asfalt çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Külcü ve beraberindekiler daha sonra satış salonuna geçti. Burada Çorumlu üretecilerle bir araya gelen Başkan Külcü, yaptıkları çalışmalar ve yeni dönemdeki hedefleri hakkında açıklamada bulundu. Başkan Külcü, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum'da seviyeli bir seçim sürecinin yaşandığını belirterek, sağduyulu davranışlarından dolayı tüm belediye başkan adayları ve siyasi partilere teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Ali Bektaş Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title