Haberler

Başkan Küçükler'den 10 Kasım Mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Türk Milleti'nin, dün olduğu gibi bugün de gönlündeki Atatürk sevgisiyle, çağdaş değerlere ve Cumhuriyete olan bağlılığı ile Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda ilerlediğini söyledi. Başkan Küçükler, Atatürk'ün 75. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının yıldönümünde bir kere daha şükranla yad ettiklerini belirten Küçükler, Atatürk'ü, fikirleri, eserleri ve fedakar gayretleriyle de andıklarını belitti.

Başkan Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin yıldönümünde minnet ve rahmet anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, hayatı boyunca büyük başarılarla başka milletlere de örnek olan büyük bir lider ve devlet adamıdır."

"TÜRKİYE BUGÜN ARTIK DÜNYA DA SAYGIN BİR ÜLKEDİR"

Başkan Ahmet Küçükler, Türkiye'nin bugün dünyada saygın bir ülke olduğunu bildirdi.

"Ne mutlu ki, kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler istikametinde varlığını sürdürmektedir" diyen Küçükler, şöyle devam etti:

"Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title